(دستور العمل استفاد ه از هود کلاس 2)
-هدف: این دستور العمل، استفاده، نگهداری و کالیبراسیون هود میکروبی کلاس دو یا هود لامینار ایرLaminar flow II شرکت Kimia Gene مدل Model:KG-Ago به شماره شناسائی اموال 778 طبقه 5 دانشکده واقع در بخش انگل شناسی اطاق کشت قارچ را شرح میدهند .
2-دامنه عملکرد: هود لامینار ایر نوعی دستگاه تهویه است که بنام هودهای جریان لایه ای نیز شناخته می شوند . هود لامینار در آزمایشگاههای کشت سلولی و مواد بیماریزای انسانی ( از قبیل باکتریها ، ویروسها ، میکروبها و انگل ها ) و برای کشت بافت و تومور و همچنین در مواقع استفاده از مواد بسیار سمی مورد استفاده قرار می گیرد. هود میکروبی کنترل تهویه و مکش ذرات معلق در هوای محفظه یا کابین را که در طول روند میکروبیولوژی تولید می شوند را به عهده داشته و از این طریق کارکنان آزمایشگاه را در هنگام کار از این ذرات دور نگه می دارد.
1-2 مشخصات دستگاه
ابعاد دستگاه: 65 ×100×210 سانتیمتر، اسکلت از پروفیل فولادی 20×20 و30×30 میلیمتر با رنگ الکترواستاتیک (پودری)
بدنه از جنس ورق آهن به ضخامت mm1 با رنگ الکترواستاتیک پودری، کف اتاقک کار: از جنس استیل خشدار نگیر304 با ضخامت mm1، فیلترها یک سری پیش فیلتر با راندمان 85 % و دو سری فیلتر HEPA با راندمان 997/99 % نسبت به ذرات 3/0 میکرون ، با 3000 ساعت کارکرد. فن از نوع دبل با دور 1600 دور در دقیقه،
دارای روشنائی فلورسنت ولامپ UV ژاپنی اصل یا فیلیپس اصل
دارای سیستم کنترل دیجیتال و قابلیت برنامة ریزی دقیق با توانایی نمایش ،دارای تایمرUV و فیلتر HEPA در مانیتور LCD دیجیتال ، دارای آلارمهای مربوط به اشباعUV و فیلتر HEPA ( جهت تعویض آنها
3-مشخصات برقی : AC-220 -240V
4-موارد و تجهیزات: ندارد
جهت نظافت دستگاه از الکل 70 درصد استفاده شود.
5-روش کار:
دوشاخه دستگاه را به پریز یرق متصل نمایید .
کلید مشکی رنگ در سمت راست دستگاه جهت روشن شدن سیستم می باشد.
جهت تنظیمات ابتدا کلید ولوم را یک بارفشار دهید تا صفحه نمایشگر فعال شود زمان استریل را با چرخاندن کلید ولوم تنظیم کرده سپس ولوم را فشار داده رها کنید. سپس مانند برنامه زمان استریل مدت زمان پرتو UV را تنظیم کنید. برای شروع کار دستگاه یک بار ولوم را فشار داده و نگه دارید. ( به راهنمای روی صفحه نمایش دستگاه دقت فرمایید.)
.6-ایمنی وتوصیه :
زمان پرتو دهی اطمینان حاصل نمایید که درب شیشه ای هود بسته باشد.
7-نگهداری و مراقبت :
محفظه داخل دستگاه را با الکل 70 تمیز می کنیم. از قرار دادن مواد عفونی پس از اتمام کار در زیر هود خودداری نمایید.
8-مراجع ومنابع :
کاتولوگ دستگاه
آدرس:77053992-021 - 77053993-021 fax 09122335035 mobil